Behandelingen - Gelaatsverzorging

Klik in de rubriek "PRODUKTEN" op het merk om de verschillende gelaatsverzorgingen te bekijken.

 

Gelaatsverzorging

In ons schoonheidssalon kan u steeds terecht voor uw professionele gelaatsverzorgingen.


Huidanalyse

De eerste stap naar een individuele huidverzorging! Als het huidtype gekend is, kunnen wij u een efficiënte behandeling geven.

Reinigen

Uw huid ontdoen van stof, onzuiverheden en vuil. Pas dan kan een verzorgingsproduct zijn werk goed doen, maar het is tevens het oplossen van stress, het verwijderen van vermoeidheid.

Peeling

Voor het verwijderen van de dode huidcellen zodat de voedzame bestanddelen van de producten beter opgenomen kunnen worden.

Verwijderen comedomen

Comedomen zijn te herkennen aan de kleine witte of zwarte puntjes in de huid. Zwarte comedomen, de zogenaamde open mee-eters, liggen heel oppervlakkig en de witte comedomen, de gesloten mee-eters, liggen dieper in de huid.

Ampulle

Repair concentrate
(gestresste en beschadige huid)
Moisture plus concentrate
(voor een vochtarme hydraterend huid)
Vitamine concentrate
(vermoeide en vale huid)
Sensative concentrate
(gevoelige huid)
Couperose concentrate
(verwijdert adertjes)
Firming effect concentrate
(egaliserend en verstevigend)

Masker

Wij werken met verschillende maskers, zoals een zuurstofmasker, een collageen-biomatrixmasker, een honingmasker, een zuiverend masker, een after-sunmasker, een herstellend of een vochtinbrengend masker.

Wij kunnen u tevens een speciaal gamma ampulles en peel-off maskers van het merk KEENWELL aanbieden. (uitermate voedzaam voor de huid)

Massage

Het gezicht weerspiegel onze innerlijke toestand. Men probeert dit te verbergen maar helaas lukt dit niet altijd. Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke klachten. Het is af te lezen op het gezicht.

Door middel van een specifieke massage kan men via het uiterlijke het inwendige aanzetten tot een harmonisering.

Dagcrème

Beschermt de huid tegen verstorende invloeden van buitenaf.

Dagcreme zorgt ervoor dat de huid soepel blijft.

Tijdens de massages, zowel bij gelaats- als lichaamsmassage wordt er geen telefoon aangenomen. Spreek een boodschap in op het antwoordapparaat, ik bel u zo snel mogelijk terug.