Behandelingen - Massages

Thaïse Sabaaydi massage

Menu Choices
Thaise Sabaaydi massage


RUG - ARMEN - HANDEN - GEZICHT - DECOLLETE - SCHOUDERS - HALS

Een nieuwe vorm van Thaïse massage met GROTE en KLEINE warme kruiden-stempels en olie.

Deze kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden.

De uit Thailand afkomstige naam betekent geluk, gezondheid en wel voldaan.

Deze massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaïse kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. D.m.v. deze massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.De Thaïse kruidenmix bevat o.a. Thaïse gember, citroengras, de vrucht van de kaffier, tamarinde, tumeric (geelwortel), kamfer en citroen. Deze hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Bij gebruik van deze kruiden is er ook verlichting van stijfheid en het stimuleert de bloedsomloop.

Een behandeling duurt 90 min. Prijs: € 75

Door de behandeling van het gezicht met kleine stempels wordt de doorbloeding gestimuleerd. Doordat de meridianen en de lymphen in het gezicht direct onder het huidoppervlak liggen, worden ze extra geactiveerd, wat de huidkwaliteit ten goede komt. De gestempelde lichaamsdelen worden daarna d.m.v. een massage behandeld. De kleine stempels zijn fijner van structuur en en zachter voor de huid, voor het gezicht. In de kleine stempels zitten gemalen kruiden. De schouders worden extra behandeld en de opgeslagen stress kan losgelaten worden.

Hot Chocolate massage

Menu Choices
Hot-chocolate massage


Velen noemen de Hot Chocolate Massage de "zoetste verwenning" sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt.

Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren. Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk: "De chocoladezachte huid".

Hot Chocolat Massage schenkt huid en zintuigen een bijzondere WellnessFeeling. Er valt de huid echter nog meer dan enkel welbehagen ten deel: cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof ze vangt de gevaarlijke vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

Conclusie: Hot Chocolat Massage is een gecombineerde beauty- en wellnessbehandeling, die de huid in een compleet verwen- en regeneratieproces hult.

1u = 55 eu
1u30 = 70 eu

Ontspanningsmassage

Menu Choices
Ontspanningsmassage


Destressingsmassage
Stress is in vele beroepen de kwaal bij uitstek!
Wie kent het niet, de stijve nek en de schouderspieren die steenhard en pijnlijk aanvoelen, met zeer vaak hoofdpijn tot gevolg. Dit kan echter verholpen worden door een doeltreffende destressingsmassage. Hoofd, hals, schouders, rug en armen worden intens gemasseerd, de bloedsomloop gestimuleerd en wordt de stress verlaagd.

Ontspanningsmassage
Een weldaad voor lichaam en geest. Heb je het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken, probeer dan een een heerlijke ontspanningsmassage met een aromatische massage olie. Tijdens en na de massage komt de olie via de huid in de bloedbaan. Daarnaast is er het ontspannende en weldadige effect dat iedere massage heeft. Massage worden toegepast bij klachten van het bewegingsapparaat, hoofdpijn, een moe en lusteloos gevoel, spijsverteringsklachten, stress en burn-out. Wacht niet af! Gun jezelf een massage om nieuwe energie op te doen.

Etherische oliën
Essentiële (etherische) olie is 100% plantaardig. De grondstoffen zijn afkomstig uit verschillende delen van de wereld. De olie dankt zijn werking aan de zeer gevarieerde opbouw grondstoffen. Deze bestanddelen tesamen zorgen voor een veelzijdig en veilig product.
• Denne-olie: Verlichting bij spier- en reumatische pijn. Stimuleert de
bloedsomloop. Krachtig antisepticum tegen verkoudheid.
• Rozemarijn: Stimulerend - opwekkend - pijnstillend - werkt bijzonder
positief op overbelaste spieren en gewrichtspijn.
• Kamille: Heilzaam tegen allergiën - rustgevend - verzachtend - kalmerend - pijnstillend - anti stress - anti depressief
• Lavendel: Kalmerend - pijnstillend - antiseptisch bacterie en schimmeldodend - bloeddruk verlagend - anti stress - balans herstellend
• Eucalyptus: Tegen verstopping bij verkoudheden - goede bescherming tegen griep en infecties - krachtige anti-septische werking.

1/2 uur : 27 eu
1uur : 45 eu
1u30 : 65eu

Kruidenstempel massage

Menu Choices
Kruidenstempel massage


De kruidenstempel massage helpt je dagelijkse spanningen los te laten en je vrij te maken van stress.

Kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbuideltjes die bestaan zowel uit reinigende, activerende als
uit ontspannende kruiden zoals kamille, lavendel, melisse en passieflora. Na zo'n krachtige massage tintelt je ganse lichaam.

De heerlijke geuren, de warmte in samenspel met de rustgevende muziek op de achtergrond, geven geborgenheid en ontspanning aan je lichaam. De kruiden zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volledige aroma. Het drogen gebeurt op artisanale wijze en de kruiden zijn in natuurlinnen verpakt, zodat de stempels tijdens de behandeling hun volle aroma en werkzame bestanddelen kunnen afgeven.

50 Euro voor 1 uur.
70 Euro voor 1u30.

Japanse gezichtsmassage

Menu Choices
Japanse gezichtsmassage


Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage ondervinden?
Dan is een Japanse nek- en gezichtsmassage een ideale keuze voor jou!

Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massage-technieken. Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken
worden met andere massages. Het is een combinatie van verschillende technieken. HET IS EEN NATUURLIJKE FACELIFT!

Resultaten:
* Ontspanning van de nekspieren
* Betere bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiedoorstroming
* Verjongend effect
* Natuurlijke Facelift (merkbaar na verschillende beurten)
* Verdwijnen van spanningshoofdpijn
* Relaxatie

Prijs: € 45 (€40 indien 8 wekelijkse beurten, voor een optimaal resultaat!)
Duur: 1 uur

Hot Stone massage

Menu Choices
Hot Stone massage


Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtengang "ziel, lichaam en geest zijn één". De thermotherapie bestaat uit warme basaltstenen, opgewarmd op een ideale temperatuur van 50-55 graden.

Basalt is het beste materiaal voor hotstone massages want het houdt de warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam terug. deze stenen zijn afkomstig uit Amerika, de Indianen zeggen dat ze zijn gevormd door de vier elementen: aarde, wind, water, vuur.

Hotstones zorgen voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, activeert het zelfherstellingvermogen van het lichaam. De warme stenen worden op je lichaam gelegd, met een warme olie en met 2 warme stenen in de handen wordt je lichaam gemasseerd.

1 uur = 55 Euro
1u30 = 70 Eu

Indisch voetarrangement

Menu Choices
Indisch voetarrangement


Indisch Padaabhyanga voetarrangement

Bij deze behandeling krijgen voeten en benen extra aandacht. Voetmassage "Kansu" volgens Indische traditie: Deze voetmassage biedt een diepe ontspanning dankzij de druk die uitgeoefend wordt met de vingers. Via de drukpunten op de voet worden de dosha's in evenwicht gebracht en de organen geregenereerd.

Deze verzorging brengt balans in het vuurelement, helpt toxines afvoeren en regulariseert de slaap. Deze bijzonder subtiele massage is zeer effectief bij veralgemeende zwakte, depressiviteit, angst, woede en zenuwachtigheid.

Het brengt positieve gedachten en geeft algemeen vitaliteit.

· Voetbad
· Ayurvedische voetscrub
· Zuiverende Sandalwood (sandelhout) voetpakking
· Padabhyanga: voet- en beenmassage met warme kruidenolie

Prijs: € 55
Duur: 1 uur