Behandelingen - Anti-cellulite

Anti-cellulite


Iedere specialist die zich beweegt op het vlak van de schoonheidszorgen weet wat cellulitis (Pannaculose) is en weet door ervaring hoe moeilijk deze te bestrijden is. De manuele behandeling van deze kwaal is zeer intens en vermoeiend, duurt zeer lang en geeft vaak niet het gewenste resultaat.

Vrouwen die in meer of mindere mate met deze kwaal te maken hebben, voelen zich niet echt gelukkig in hun vel en dat is dan nog zeer zacht uitgedrukt. Let wel, met rede want "-ITIS" duidt altijd op een ontsteking. In dit geval op ontstoken vetbolletjes die tussen de huid in water vastzitten en daar ernstige vervormingen van de huidstructuur kunnen teweegbrengen.

Als erkend constructeur van revalidatie, kinetherapie en schoonheidszorg, heeft Medi Contour een apparaat ontwikkeld dat definitief een halt toeroept aan deze kwaal, namelijk de SP 2009B.

Waarom boekt men met Cellumed wel deze resultaten?
De Cellumed SP 2009B werkt volgens een geheel nieuw principe:
De huid waaronder zich de Cellulitis bevindt, wordt eerst met kracht opgezogen zodat de vetbolletjes vrijkomen; ze beginnen als het ware te zweven.

Vervolgens wordt met dezelfde kracht waarmee de huid werd opgezogen, de huid naar beneden gedrukt. Door deze neergaande kracht worden de nu zwevende vetbolletjes verpletterd en spatten in een veelvoud van zeer kleine vetdeeltjes uiteen. Ze kunnen nu door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. De Cellumed SP 2009 is voorzien van een nauwkeurig instelbare warmteregeling voor een nog betere bloedcirculatie. De warmte dient tevens om de huid soepel te houden, zodat het zogenaamde "rekken van de huid" niet kan plaatsvinden.

Statistieken bewijzen dat 85% van de vrouwen geconfronteerd wordt met dit ontsierend fenomeen: cellulitis.
Er zijn dikwijls onbeantwoorde vragen, zoals:

"Wat is cellulitus precies?"
"Hoe kan cellulite herkend worden?"

Een vermeerdering van het volume van de onderhuidse weefsels vindt plaats waardoor zwellingen optreden. Hierdoor wordt het weefsel ter plaatse harder, de huid onregelmatiger en de zogenaamde sinaasappelhuid ontstaat. De aangetaste zone kan ook pijnlijk zijn. Door het vastkleven van de oppervlakkige huidzones aan de diepere weefsels laat de huid zich ook moeilijker plooien. Cellulitis manifesteert zich het meest op de volgende plaatsen:

- Aan de hals (Bisonbult)
- Aan de buik (tussen schaamhaar en navel)
- Aan de arm (de schapebout, praktisch nooit voorbij de elleboog)
- Aan de knieën (Spoelknieën)
- Aan het hele been
- Aan de enkels (Enkelmof)

Bij Cellulitis in het algemeen vertoont het onderhuids bindweefsel een algemenere afwijking: De huid is gekorreld en bleek met onregelmatige striemen en strepen en laat zich moeilijk plooien. Het gaat dan om een werkelijke aantasting van het bindweefsel.

Men kan cellulitis in verschillende soorten indelen zoals de harde stevige, de zachte weke, de Oedematueuze cellulitis en natuurlijk een mengvorm daarvan. De harde en stevige cellulitis heeft het uitzicht van zeer stevig weefsel dat de opperhuid maximaal omspant. De huid heeft haar soepelheid verloren, voelt gekorreld aan en is aanzienlijk verdikt. Deze vorm komt vaak voor bij jonge vrouwen. De zachte en weke is de meest voorkomende vorm van cellulitis en is dan ook duidelijk met het blote oog waarneembaar. Het weefsel hangt en geeft een duidelijk onestetische misvorming aan bekken en dijen.

Vrouwen met regelmatige gewichtsverandering blijken vatbaarder voor deze vorm van cellulitis dan zij die een regelmatig dieet volgen. Cellulitis van het onderhuidse weefsel veroorzaakt vervorming van het figuur, dit tot wanhoop van vele vrouwen.

Er is nu een adequate behandeling tegen cellulitis: Een Medi Contour kuur met onze SP 2009B.
Een elektronisch volledig computergestuurd toestel waarvan de resultaten uitzonderlijk goed zijn. Een werkelijk en afdoend antwoord op elk cellulitis probleem.

Specificaties SP2009B:

- Ultrasone golven (sonar): verbrijzeling van cellulite-clusters.
- Doeltreffende computergestuurde constante dieptemassage.
- Instelbare zuigdruktijd van 0.3 - 9.9 seconden.
- Verwisselbare kopstukken maken het mogelijk praktisch alle plaatsen te bereiken waar de cellulitis zich gevormd heeft.
- Het toestel is voorzien van een nauwkeurigwerkende temperatuur regeling tot 49° C, die voor een betere bloedcirculatie zorgt.
- Het toestel vraagt weinig plaats, is mobiel, gemakkelijk te bedienen en werkt zonder bijkomende producten.
- Grote werkverlichting, geen vermoeiende handmassage meer en veel betere resultaten met de Cellumed SP 2009.

Cellumed SP2009B

VOOR VERDERE UITLEG ZIE :
www.vrancken-nv.be/cellumed_sp29000.cfm