Behandelingen - Cosmeceuticals

Cosmeceuticals

Bellux Cosmetics - Masks & Patches
COSMECEUTISCHE PRODUCTEN...

... zijn half farmaceutisch, half cosmetisch en bevatten inactieve en actieve ingrediënten die niet onder medicijnen geklasseerd worden. Cosmeceutische producten hebben niet dezelfde eigenschappen als farmaceutische producten, maar ze zijn sterker en actiever dan normale cosmetische producten. Dit alles is te danken aan een hogere concentratie van actieve ingrediënten, de hoeveelheid werkzame stoffen in het product per individuele behandeling en het type drager dat gebruikt wordt om de werkstoffen in de huid te sluizen. Dit gebeurd aan de hand van de IONOPATCH, deze is speciaal ontwikkeld om de optimale resultaten van de maskers en pads te versterken en te ondersteunen.

De heel lage stroomgolf via de iontoforese doorgegeven (transdermale iontoforese in ionische vorm) is een manier om aan de producten sturing in de diepte te geven waardoor een langduriger en nog beter eindresultaat wordt gegeven. Aan het eind van de behandeling is de huid elastischer, stralender en nog meer gevoed. De maskers zijn zo ontwikkeld dat ze ideaal zijn in kuurverband en dan behalen ze ook optimale resultaten!!!

MASKERS & PATCHES

Wat is het?
De gelaatsmaskers zijn speciaal ontworpen en geknipt zodat ze iedere zone van het gelaat volledig bedekken, vooral de kin en de kaken. Door hun unieke samenstelling, het doeleinde, de methode waarop de actieve ingrediënten vrijgemaakt worden, de morfologische verandering op de huid en de hoge doorlaatbaarheid zorgen ervoor dat deze maskers nog steeds niet geëvenaard zijn op de markt.

Eenmaal als het masker aangebracht is op de huid, worden door eigen lichaamstemperatuur de actieve ingrediënten, gedrenkt in de gazen, actief. Afhandelijk van het esthetische doeleinde worden de juiste actieve ingrediënten vrijgemaakt.

Ze bestaan uit:
- een neutraal "weefsel op weefsel" stof dat een grote hoeveelheid product bevat en zo geknipt is dat het zich volledig hecht aan de verschillende zones van het gelaat.
- dragers die een specifieke cosmetische functie hebben
- lipozalf
- hydrogel
- modder
- actieve gel, zalf
- specifieke actieve ingrediënten die afhankelijk van het esthetisch doeleinde door de dragers getransporteerd worden
- natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten,bladeren, bloemen en wortels (olie-extracten)
- biotechnologische ingediënten (aminopeptides)
- synthetische ingrediënten (allantoïne, bisabolol)

Tijdens de massages, zowel bij gelaats- als lichaamsmassage wordt er geen telefoon aangenomen. Spreek een boodschap in op het antwoordapparaat, en ik bel u zo snel mogelijk terug.