Onze Producten - Ericson Laboratoires

  

DEZE ANTI-AGING BEHANDELINGEN GEVEN EXTRA RESULTAAT IN KUURVORM!
 

NOVACID+

 

MICRODERMABRASIE MET NEGEN ZUREN GELAATSBEHANDELING

Complete huidvernieuwingsbehandeling (aanpak van weefselverslapping, pigmentvlekken, overmatige keratinisatie, oudere littekens, oppervlakkige rimpels). Een uiterst krachtige behandeling voor een onmiddellijk zichtbaar en sterk voelbaar resultaat,uiterst hydraterend en geschikt voor IEDERE huid.

Versnelde exfoliatie voor een stralende nieuwe huid  

Er is een nauwe wisselwerking ontstaan tussen de kosmetiek en de dermatologie. De kosmetiek heeft zich laten inspireren door de esthetische geneeskunde en biedt u doeltreffende schoonheidsbehandelingen. De versnelde exfoliatie is onderdeel van de behandelingen die worden uitgevoerd door dermatologen of Centra voor Esthetische Geneeskunde om oneffenheden en onregelmatigheden van de huid te corrigeren. De belangrijkste zijn:

De belangrijkste zijn:
*de mechanische microdermabrasie op basis van aluminiumoxide kristallen
*de medische peelings op basis van AHA (alfahydroxyzuren)

Ericson Laboratoire heeft zich laten inspireren door medisch-esthetische technieken en biedt u een exfoliatiemethode die zowel een mechanische (microdermabrasie) als een chemische (peeling) component heeft. Deze Peeling en Microdermabrasie bieden de mogelijkheid, dankzij een versnelde exfoliatie, het huidvernieuwingsproces sterk te activeren en de huid gladder te maken.

Deze verzorging biedt tevens een oplossing voor verscheidene huidproblemen, zoals onder meer weefselverslapping, pigmentvlekken, overmatige keratinisatie, oudere littekens en oppervlakkige rimpels. Het regelmatig toepassen van deze verzorging zorgt voor het herstel van het fysiologisch evenwicht van de huid - de huid krijgt een jongere en frisse uitstraling, is gehydrateerd en voelt zacht aan.
 

Prijs per behandeling : 70 Euro

In kuurvorm : 4 behandelingen (1 behandeling om de 2 weken = - 10% korting)

 

 

 

 

Meso-vit

MESOVIT VOOR ALLE VROUWEN DIE HUIDPROBLEMEN WILLEN BEHANDELEN ZOALS VERMINDERDE VITALITEIT, RIMPELS, PIGMENTVLEKKEN EN HYPERGEVOELIGHEID INTRODUCEERT ERICSON LABORATOIRE DEZE NIEUWSTE TECHNOLOGIE MESOVIT.

 

De Meso-vit behandeling zorgt voor een jonger uiterlijk. In een paar behandelingen is het resultaat al duidelijk zichtbaar. De behandeling is niet pijnlijk, het lijkt op de micro-injecties die worden gebruikt bij mesotherapie. Bij de Mesovit behandeling wordt gebruik gemaakt van twee uiterst vriendelijke apparaatjes: de Skinjector en de Micropick. ( Zonder injecties )
De Skinjector is een nieuw instrument met fijne kunststofnaaldjes die óp de huid worden gezet. Er worden dus geen injecties in de huid aangebracht. De Skinjector geeft microtrillingen wat de bloedvaatjes stimuleert waardoor de opname van de serums (Meso-vit A, C, E, de fluïde en de crème Meso-Vit) wordt geoptimaliseerd Tevens bereidt het de huid voor op de behandeling met de Micropick.

Groot absorptievermogen
De Micropick is een medisch-esthetisch apparaat met draaiende micro’naaldjes’. Het apparaatje lijkt op een roller. De micro’naaldjes’ maken uiterst kleine microkanalen in de huid waardoor de indringing en de verspreiding van de actieve stoffen in de diepere lagen van de huid wordt bevorderd. Onderzoek heeft aangetoond dat de absorptie van serums tot duizend maal groter is met het gebruik van dit type naaldjes.

Fijn van deze behandeling is dat er geen instrument in de huid wordt gebracht. Door de werking van nanodeeltjes met een zeer laag gewicht en een zeer groot opname vermogen te koppelen aan de Skinjector en de Micropick wordt er een professionele behandeling uitgevoerd zonder dat er een instrument in de huid wordt gebracht. Deze behandeling benadert de micro-injecties die worden toegepast in de mesotherapie.
 

Prijs per behandeling : 75 Euro

In kuurvorm : 4 behandelingen (1 behandeling om de 2 weken = - 10% korting)

 

 

 

                                                                                                                                                 BIO-OPTIC

 

voor de kwetsbare zones

De huid rond de ogen is zeer dun en vormt waarschijnlijk de meest kwetsbare zone van het gelaat. Dit deel van het gezicht moet namelijk vele agressieve invloeden opvangen. Het oog reageert verder zeer snel op vermoeidheid en de huid rond de ogen toont dat door kringen en wallen. Dit gebied moet derhalve vroeg en met veel aandacht worden verzorgd.

 

 

Prijs van deze oogbehandeling : 15 Euro

 

           
                                                      

 

Busto-plastie

Geeft de buste en décolleté een stuk jeugd terug!
 

Ideale liftingsbehandeling met intensieve verzorgende werking voor décolleté en buste. Geeft de bijzondere tere huid van de decolleté en buste spankracht en elasticiteit.


De buste heeft regelmatig verzorging nodig

Borsten bestaan uit melkklieren en vetweefsel. Er bevinden zich hier geen spieren. Binnenin bestaat de borst uit kwabben die van elkaar gescheiden zijn. Het weefsel dat de kwabben scheidt, vormt de ligamenten waaraan de borst hangt en zorgt ervoor dat de borst vastzit aan de onderliggende spieren en aan de huid. Het is dus belangrijk dat het plaatselijke metabolisme regelmatig gestimuleerd wordt om de borsten in goede staat te houden.

 

Verwendtijd: 1u15 min
Prijs per behandeling : 50 Euro