Behandelingen - Wimperextensions

 Wimperextensions

 

Let's Go Lashes: Wimper extensions in een oogwenk

Vanaf 2e helft maart bij Schoonheidssalon Kim!

De ‘Express Lashes’ is nieuwe methode van het aanbrengen van extra 'wimperhaartjes' voor volume of juist voor meer lengte. En binnen 15, 30 of 60 minuten ben je klaar.

De behandelingen worden aangeboden in 3 varianten:

  1. Strip Lashes. Dit is een strip met wimperhaartjes die direct op het ooglid wordt aangebracht voor direct meer oogopslag. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en blijft 24 uur zitten en zijn herbruikbaar.
  2. Cluster Lashes. Deze clusters van wimperhaartjes worden tussen je eigen wimperhaartjes gezet. Geeft een mooie volle look. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en blijft 1 a 2 weken zitten.
  3. Express Lashes. Wimper voor wimper worden deze haartjes tussen je eigen wimpers geplaatst, waardoor dit er natuurlijk uitziet. De haartjes zijn in verschillende lengtes en volumes aan te brengen. Je kan kiezen voor een natuurlijke look of voor extra expressie. Deze behandeling duurt 60 minuten en blijft 2 tot 3 weken zitten.

Er wordt gewerkt met de rainbow lashes die te verkrijgen zijn in bruin, blauw, paars, groen, oker en rood heel mooi om 6 tot 8 lashes mee te plaatsen.

  • professionele toepassing in slechts 60 minuten.
  • u kan kiezen voor een natuurlijke look of voor meer expressie.
  • blijven twee tot drie weken perfect mooi.
  • professional removal na twee tot drie weken.

Mocht je vragen hebben, meer informatie willen of een afspraak willen maken neem dan contact met ons op: 049 42 96 19

15 minuten
Strip lashess € 20

30 minuten
Cluster lashes € 40

60 minuten
Express lashes
 - naturel look € 50
 - dramatic € 55